اردوی فرهنگی سیاحتی شمال ( دانشجویان دختر)

• عنوان:
    اردوی فرهنگی سیاحتی شمال ( دانشجویان دختر)
  • رشته:
    همه رشته ها
  • مکان:
    استان گیلان
  • زمان:
    1398/08/12
  • ساعت:
  • مهلت ثبت نام:
    منقضی شده
  • مبلغ (تومان):
    متاسفانه در این رویداد نمی توانید شرکت کنید
  • ظرفیت:
    35 نفر

قابل توجه دانشجویان متقاضی حضور در اردو

- دانشجویان پس از دریافت بلیط سریعا به معاونت فرهنگی (ساختمان حوزه مدیریت، طبقه اول) مراجعه و ثبت نام خود را قطعی کنند.
    - امکان حضور در این اردو برای دانشجویانی که در اردوهای سالهای گذشته حضور داشته اند، میسر نیست.
    -  ظرفیت در نظر گرفته شده با توجه به محل اقامت و ... محدود بوده و خواهشمند است در اولین فرصت نسبت به ثبت نام اقدام فرمایید. ظرفیت در نظر گرفته شده به هیچ عنوان قابل افزایش نیست.
    - جزئیات بیشتر و جلسه توجیهی برای ثبت نام شدگان، مجددا اطلاع رسانی خواهد شد.

- حضور کلیه کلیه ثبت نام شدگان در این جلسه الزامی است.
    - - کلیه برنامه های سفر آقایان و خانم ها متفاوت خواهد بود.

مسئولیت غیبت های کلاسی دانشجویان در مدت زمان برگزاری اردو به عهده دانشجو خواهد بود. چنانچه غیبت بیش از حد کلاسی دارید در اردو ثبت نام نفرمایید.
    -  نظر به اینکه ذائقه افراد در تغذیه متفاوت بوده و قیمت غذاها نیز متنوع است، این امر به عهده دانشجویان گذاشته شده است. برنامه زمان بندی وعده ها غذایی و محل سرو غذا مشخص و هماهنگ خواهد بود.
    -  محل اقامت در یک مجتمع اقامتی ویلایی خواهد بود و ظرفیت اتاق ها 8 نفره است.

- در صورت تکمیل نشدن ظرفیت یا مناسب نبودن شرایط جوی، اردو لغو خواهد شد.

طراحی سایت و سئو توسط بهار آرام